Gould Kappers
65
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-65,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Gould Kappers

Datum
Categorie
About pages
Over dit project

Webcopy voor kapperszaak Gould. Juan en Margreet zorgen ervoor dat we de wereld redden in stijl – met geweldig haar om precies te zijn.

 

“We vonden het lastig om de juiste tekst en toon te vinden voor onze site, en deze te vertalen. Wij spreken en schrijven best redelijk Engels maar niet om een website echt kracht bij te zetten. Na een goed en duidelijk gesprek was het voor ons al snel duidelijk dat Lilianne exact het gevoel had wat wij hebben getracht uit te leggen over GOULD. Daarbij heeft het erg geholpen dat ze zelf modisch, hip en muzikaal is en weet wat er speelt in en rondom Den Haag. Daarnaast vonden wij het erg prettig dat ze zelf met ideeën en aanvullingen kwam en de toon luchtig, scherp en met gevoel voor humor hield. Om de lijst compleet te maken was het ook heel erg fijn dat alles erg snel geregeld was. Wij raden Copy Galore aan aan mensen/bedrijven die op een soort zelfde voet ondernemen als wij. Die staan voor kwaliteit, de juiste uitstraling willen uitdragen, professioneel willen werken en overkomen, interesse hebben in muziek, mode, design en nieuws op de markt volgen.”

 

Juan en Margreet Lorenzo, GOULD Kappers